Anni Kristine

Anni Kristine är ny konstnär för Konstsällskapet Våga Ses medlemsår 2020/2021

Anni Kristine är född 1952, hon bor och är verksam i Hjørring. Till Konstsällskapet Våga Se medlemmar med dubbelt medlemskap har hon skapat en förgylld bronsbanan och ett grönpatinerat bronsäpple. Båda placerade på svarta, högpolerade socklar av granit. 

Obs!

P.g.a Coronan har vi en viss försening av leveransen av skulpturerna. Just nu är alla slut men fler är påväg och det finns en kölista. Maila oss gärna om du är intresserad av någon av skulpturen så kollar vi tillgängligheten. 

 

Uppdatering 3/9 - "Beauty" är tyvärr slut.

Anni Kristine
AKD1: "Go Bananas", förgylld bronsskulptur på sockel av granit, 16 cm hög, 125 ex
Anni Kristine
SLUT
Show More

Jag är mycket stolt över att jag i år har blivit ombedd att göra skulpturer till Konstsällskapet Våga Ses medlemmar. Jag har valt att göra en banan med titeln Go bananas. Vad kan vara vackrare än en förgylld banan? Äpplet är välsmakande och i den vackraste gröna färgen och titeln är Beauty. Båda skulpturerna är placerade på svarta högpolerade socklar av granit. 

Anni Kristine

Född 1952. Bor och är verksam i Hjørring, Danmark.

Anni Kristine har arbetat med skulptur i många år - först var det lera som var det föredragna materialet, men de senaste 20-25 åren har det blivit brons. Hon ställer ut på ett tiotal galleriet i Danmark och två i Sverige. Bland annat vid Galleri Helle Knudsen i Stockholm, Galleri Kim Anstensen i Göteborg, Galleri Syd i Falster, Kunstgalleriet i Odense, Galerie Wolfsen i Aalborg och Grenen Kunstmusem i Skagen. 

 

Få nyheter och tips från oss!

Stora Gungans väg 11

122 31, Enskede - Stockholm

>> Våra öppettider

Tel: 08-661 06 84   |  vagase@gallerihelle.com

  • White Facebook Icon
  • Vit Instagram Ikon
  • Pinterest