Bli medlem i Sveriges främsta konstklubb

750 kr / medlemsår

Medlemsförmåner

  • Konstverk

Som medlem får du varje medlemsår välja ett nytt konstverk från vår stora konstkollektion.

>> Se konstkollektionen

  • Lotteri

Vid senaste utlottningen lottade vi ut konst för över 1 miljon kronor bland våra medlemmar. Var sjunde medlemskap ger vinst och som medlem deltar du automatiskt i dragningen.

  • Stipendium

Vi arbetar för att stödja konstlivet och varje år går vårt överskott till konststipendier. 2020 hade vi möjlighet att ge ut 5 stipendier till lovande konstnärer.

  • Aktiviteter & rabatter

Som medlem har du förhandstur och fördelaktiga priser på olika aktiviteter. Dessutom har du alltid 10% rabatt vid inköp hos Galleri Helle Knudsen och mycket bra priser på inramningar. 

Historia

Konstsällskapet Våga Se är en konstklubb grundad 1992 av galleristen Helle Knudsen. Syftet med klubben är att stödja samtidskonsten och skapa en möjlighet för alla att äga och uppleva bra konst.

 

Idag har vi omkring 3000 medlemmar i hela landet. Vi har medlemmar med ett stora brinnande konstintresse, nybörjare som vill lära sig mer och hitta en opretentiös väg in i konstvärlden, företag som vill utsmycka sina lokaler och konstföreningar som behöver verk att lotta ut i sina konstlotterier. 

Konstkollektionen

Som medlem får du varje medlemsår välja ett nytt konstverk från vår stora konstkollektion. Alla grafiska blad är speciellt skapade till våra medlemmar och går inte att köpa någon annanstans.

Våra medlemskap

Vi har brutet medlemsår som startar i augusti och slutar i juli. Men du kan teckna medlemskap när som helst under året och ta del av alla medlemsförmåner under ett år framåt. Medlemskapet är inte bindande, du kan när som helst säga upp det. 

Enkelt medlemskap

750 kr per medlemsår

Vad som ingår:

Dubbelt medlemskap

1.500 kr per medlemsår

Vad som ingår:

Trippelt medlemskap

2.250 kr per medlemsår 

Vad som ingår:

Vill du också vara med och stödja samtidskonsten och samtidigt ta del av den? Varmt välkommen som medlem i Konstsällskapet Våga Se!