vagase_edition.png

Våga Se Edition är en mindre upplaga eller serie konstverk som du som medlem i Konstsällskapet Våga Se kan köpa med ca. 30% rabatt på ordinarie pris. Verken tas fram i direkt samarbete med konstnären och går inte att köpa någon annanstans eller utan medlemskap.

Våga Se Edition 2021: Joan Artigas Planas

Elasticity II

Medlemspris: 5.400 kr (ink. moms) Fri frakt!

Ordinarie pris: 7.500 kr (ink. moms)​
 

Skulptur i brons/stål. Upplaga om 30 ex.

Höjd 31 cm: Bredd: 26 cm Djup: 12 cm

Kan stå fritt och hängas på vägg.

Köpvillkor: Våga Se Edition kan endast köpas av dig som är aktiv medlem i Konstsällskapet Våga Se (medlemsår 2020/2021). Köper du en skulptur utan ett aktivt medlemskap blir du separat debiterad för medlemsavgiften (750 kr). Max ett köp per medlemskap.

Företag eller förening? Självklart går det även att köpa skulpturen mot faktura! Maila oss gärna en beställning till vagase@gallerihelle.com eller ring 076-7777101

Joan Artigas Planas
press to zoom
Joan Artigas Planas
press to zoom
Joan Artigas Planas
press to zoom
1/1

Joan Artigas Planas

Den spanske skulptören Joan Artigas Planas är född 1960 och tog examen från sina konststudier 1985. Han bor och är verksam i Vilassar de Dalt och har sedan 1988 undervisat skulptur vid School of Arts i Barcelona.

 

Det råder ingen tvekan om att huvudpersonen i hans skulpturer är kvinnan. En tidlös, ensam mytologisk kvinna som på ett ömtåligt sätt vilar på onåbara strukturer eller gör stora ansträngningar för att övervinna vardagens hinder. Den varma och sensuella kvinnan gjord av brons dansar på en rostig stålstruktur, vilket skapar en stor motsägelse, men även en stor harmoni mellan de båda delarna. 

test-lena.jpg

Tidigare Våga Se Edition

Våga Se Edition 2020 skapades av konstnären Lena Cronqvist. Vi har ett fåtal ex av etsningen "Flicka med katt" kvar!