top of page

Ge bort en extra fin julklapp till företagets anställda

I år har ditt företag möjligheten att ge bort en extra fin julklapp till sina anställda. Så passa på att ge bort ett medlemskap i Sveriges främsta konstklubb - Kontsällskapet Våga Se!

Endast 750 kr styck

Inget krav på minimumantal

2.000 kr

Skattefri personalgåva 2021:

Konstsällskapet Våga Se är en konstklubb grundad 1992 av galleristen Helle Knudsen. Syftet med klubben är att stödja samtidskonsten och skapa en möjlighet för alla att äga och uppleva konst.

 

Idag har vi omkring 3000 medlemmar i hela landet. Vi har medlemmar med ett stora brinnande konstintresse, nybörjare som vill lära sig mer och hitta en opretentiös väg in i konstvärlden.

Det ingår i medlemskapet

  • Konstverk

Vår konstkollektion innehåller över 150 olika grafiska blad och mottagaren får själv välja. Allt är originalgrafik d.v.s. inga posters, affischers eller reproduktioner. Kollektionen finns att se hos oss på Hantverkargatan 18-20 i Stockholm eller här på hemsidan.

  • Lotteri

Mottagaren deltar i vårt stora konstlotteri 2023 där förstapriset är en akvarell av Lars Lerin! Vi lottar årligen ut en stor mängd konst, förra årets vinstlista översteg ett värde om 1 miljon kronor.

  • Rabatter

Mottagaren alltid 10% rabatt hos Galleri Helle Knudsen. Man har även förmånliga priser på inramningar

  • Aktiviteter

Mottagaren blir inbjuden till vernissager, guidade visningar föreläsningar och kurser. 

  • Stöd till unga konstnärer

Allt vårt överskott går till konststipendier och förra året hade vi möjligheten att ge ut 5 stipendier till unga lovande konstnärer. Vi arrangerar dessutom debututställningar i våra lokaler på Hantverkargatan 18-20 i Stockholm.

Så funkar det

• Ert företag väljer själva hur många medlemskap ni vill ge bort.

 

• Vi kommer överens om hur ni vill att 

medlemskapen ska levereras, till företaget eller 

direkt till mottagarna.

 

• Mottagarna får ett presentkort för medlemskapet, ett medlemskort med ett unikt medlemsnummer samt en informationsfolder.

 

• Mottagaren kan beställa sitt konstverk direkt via vår hemsida www.konstsallskapetvagase.com eller besöka oss på Hantverkargatan 18-20 i Stokholm.

 

• Mottagaren kan utnyttja alla medlemsförmåner under 1 år.

Pris

Medlemskap - 750 kr styck

 

Mer information

Vill du göra en beställning eller ha mer infomation? Kontakta oss gärna!

 

Mail: vagase@gallerihelle.com

Telefon: 076-7777 101

Vår konstkollektion

Alla grafiska blad i vår kollektion är originalgrafik, numrerade och signerade av konstnären och speciellt skapade till våra medlemmar. Kollektionen innehåller över 150 olika blad av över 50 konstnärer, här är ett litet urval. 

bottom of page