top of page

Bli medlem i Konstsällskapet Våga Se
Medlemsår 2023 / 2024

Ett medlemskap i Konstsällskapet Våga Se är ett enkelt sätt att starta eller fördjupa sitt konstintresse. Vi är en ideell förening som grundandes 1992 med syftet att stödja samtidskonsten och skapa en möjlighet för alla att äga och uppleva konst. Privatpersoner, konstföreningar och företag kan teckna sig för ett eller flera medlemskap.

10% rabatt
23-26 maj

750 kr  675 kr / medlemskap

Teckna medlemskap som:

Redan medlem? Det är vi så glada för!

Men du vet väl att du kan teckna flera medlemskap? Varje medlemskap ger ett konstverk och en lott i konstlotteriet. Vid var tredje medlemskap ingår ett bonusverk!

Det här ingår i medlemskapet

Konstverk

Som medlem får du varje medlemsår välja ett nytt konstverk från vår stora konstkollektion med över 150 olika verk av 50 olika konstnärer. Alla grafiska blad och skulpturer är speciellt skapade till våra medlemmar och går inte att köpa någon annanstans.

Konstkollektionen

Vår fina konstkollektion innehåller över 150 olika grafiska blad av 50 konstnärer. Allt är originalgrafik, exempelvis litografier, serigrafier, torrnålsgravyrer och etsningar. Allt numrerat och signerat av konstnären och speciellt skapat till Konstsällskapet Våga Ses medlemmar. Som medlem får du välja ett valfritt verk ur kollektionen. Fler medlemskap = Fler konstverk!

Urval från ordinarie kollektion - ingår i ett medlemskap som 23-26 maj kostar 675 kr

>> Se mer

Så funkar medlemsåret

Vi har brutet medlemsår som startar i augusti och slutar i juli. Just nu är vi inne i medlemsår 23/24 ( som löper 2023.08.01 - 2024.07.31). Tecknar du medlemskap under nuvarande medlemsår får du ta del av alla medlemsförmåner under 1 år från tecknandet. Du deltar i konstlotteriet som sker våren 2025.

Medlemskapet är inte bindande, du kan när som helst säga upp det. I augusti 2024 får du en förfrågan om du vill fortsätta medlemskapet, men det är helt frivilligt. 

Nästa medlemsår

höjs avgiften till

850 kr

Våra medlemskap

Enkelt medlemskap

750 675 kr per medlemsår

Vad som ingår:

Dubbelt medlemskap

1.500 1.350 kr per medlemsår

Vad som ingår:

Trippelt medlemskap

2.250 2.025 kr per medlemsår

Vad som ingår:

Fler än tre medlemskap

Du eller din konstförening kan ha hur många medlemskap ni vill.​ För varje medlemskap ingår 1 lott och 1 konstverk. Var tredje medlemskap ger 1 extra konstverk.

Specialkollektionen

För medlemmar med minst 2 medlemskap har vi tagit fram en specialkollektion. För att välja något av dessa verk krävs 2 aktiva medlemskap som båda står i ditt namn eller i ditt och en familjemedlems.

Urval från specialkollektionen: GLOSSY BLOCKS av Åsa Johansson

Ingår i ett dubbelt medlemskapet som 23-26 maj kostar 1 350 kr

>> Se mer

Glossy Blocks Röd_edited.jpg
Glossy Blocks Grön.jpg
Glossy Blocks Blå.jpg

Årligt konstlotteri

Varje år lottar vi ut konst bland våra medlemmar. Förra årets vinstlista översteg ett värde om 650.000 kronor. Tecknar du medlemskap före nuvarande medlemsårs slut (senast 31 juli 2024) deltar du i lotteriet våren 2025. Förstapris; en skulptur av Lisa Larson! 

>> Läs mer om konstlotteriet

LL_1_red.jpg
LisaLarson.JPG

Teckna medlemskap som:

bottom of page