Bli medlem - vinn ett verk av Lars Lerin!

Som medlem i Konstsällskapet Våga Se deltar du i vårt stora konstlotteri. Betalar du din medlemsavgift/tecknar nytt medlemskap under det här medlemsåret (som löper 1 aug 2021 - 31 juli 2022) deltar du i lotteriet våren 2023 där förstapriset är ett verk av Lars Lerin!

Fler medlemskap = fler lotter

Du kan ha hur många medlemskap du vill och varje medlemskap ger en lott.

Skärmavbild 2021-09-16 kl. 11.15.37.png
redigeradjpg.jpg

750 kr/medlemsår

Medlemsförmåner

  • Konstverk

Som medlem får du välja ett valfritt konstverk från vår stora konstkollektion.

>> Se konstkollektionen

  • Lotteri

Vid senaste utlottningen lottade vi ut konst för över 1 miljon kronor bland våra medlemmar. Var sjunde medlemskap ger vinst och som medlem deltar du automatiskt i dragningen.

  • Stipendium

Vi arbetar för att stödja konstlivet och varje år går vårt överskott till konststipendier. 2020 hade vi möjlighet att ge ut 5 stipendier till lovande konstnärer.

  • Aktiviteter & rabatter

Som medlem har du förhandstur och fördelaktiga priser på olika aktiviteter. Dessutom har du alltid 10% rabatt vid inköp hos Galleri Helle Knudsen och mycket bra priser på inramningar. 

Historia

Konstsällskapet Våga Se är en konstklubb grundad 1992 av galleristen Helle Knudsen. Syftet med klubben är att stödja samtidskonsten och skapa en möjlighet för alla att äga och uppleva bra konst.

 

Idag har vi omkring 3000 medlemmar i hela landet. Vi har medlemmar med ett stora brinnande konstintresse, nybörjare som vill lära sig mer och hitta en opretentiös väg in i konstvärlden, företag som vill utsmycka sina lokaler och konstföreningar som behöver verk att lotta ut i sina konstlotterier.