Slut!

Nya skulpturer av Lotta Söder för dig med dubbelt medlemskap i Konstsällskapet Våga Se

Lotta Söders skulpturer är alla unika och ingår som en premie i vårt 
dubbla medlemskap som kostar 1.500 kr

"INOM-hus"

Målat, screentryckt glas monterat på trästomme. 16x8x12 cm, 210 st unika skulpturer.

Lotta Söder arbetar med bilder och collage i glas och måleri. Hennes konstnärliga arbete kretsar ofta kring människans djupa behov av att skapa, lämna spår och av att kommunicera. Det handlar också om samhörighet, livets skörhet och tidens mysterium.

Om Lotta Söder

Född 1959 i Skellefteå. Bor och är verksam i Göteborg.

 

“Mönster, texter och bilder från olika tider och kontinenter möts och blandas med varandra. De lever i oss, finns kanske i vårt dna, dyker upp som drömmar och märkliga minnen. Sammanlänkar oss med kulturer som bara anas. En flodbädd. En skärva. En skåra i stenen. Ett hemligt tecken. Bilderna går utanför ramen, de är större än vi kan se. Vi förstår inte allt, och det är som det ska.”

Lotta har studerat textilkonst på HDK (1984-88) och senare vidareutbildat sig inom glaskonsten på bl.a Pilchuck Glass School, USA. Hon har varit verksam som konstnär sedan början av 90-talet och ställt ut i många sammanhang på olika gallerier och konsthallar. Offentliga gestaltningar har varit en viktig del av hennes verksamhet och

hennes verk i glas och mosaik finns att se på ett flertal skolor, sjukhus, kyrkor och bostadshus. Hon finns representerad hos Statens Konstråd, Västra Götalandsregionen, Västerbottens läns landsting samt en mängd andra kommuner och landsting.

>>Ladda ner/skriv ut cv

Få nyheter och tips från oss!

Stora Gungans väg 11

122 31, Enskede - Stockholm

>> Våra öppettider

Tel: 08-661 06 84   |  vagase@gallerihelle.com

  • White Facebook Icon
  • Vit Instagram Ikon
  • Pinterest