top of page

Vi bjuder på bio!

Tisdagen den 24:e september har du som medlem i Konstsällskapet Våga Se möjlighet att bjuda in familj, vänner och kollegor till en gratis förhandsvisning av filmen "Smärta och ära" av Pedro Almodóvar. 

Visningsdetaljer:  Tisdagen den 24/9 klockan 18.00 Salong 4, Bio Victoria, Södermalm Helt gratis visning, 80 platser - först till kvarn! Ange hur många platser du önskar boka till: vagase@gallerihelle.com


Pedro Almodóvar är tillbaka med ännu ett mästerverk, präglat av den kombination av humor och allvar som gör honom till en av de stora filmskaparna. I sin unika glödande färgskala berättar han historien om regissören Salvador Mallo, gestaltad av Antonio Banderas som fick skådespelarpris i Cannes för sin prestation. Salvador har nått stora framgångar i livet och nu ska en av hans restaurerade filmer få nypremiär. Samtidigt plågas han av diverse krämpor, och än mer av en tomhetskänsla - vad betyder yrkesframgångar, och varför ska man underkasta sig pretentiösa intervjuer och tröttsamt smicker? I jakten på livets mening drömmer sig Salvador tillbaka till barndomen, fattig på pengar men rik på kärlek från hans viljestarka mamma.


76 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page