top of page

Vi bjuder på bio!

Tisdagen den 24:e september har du som medlem i Konstsällskapet Våga Se möjlighet att bjuda in familj, vänner och kollegor till en gratis förhandsvisning av filmen "Smärta och ära" av Pedro Almodóvar. 

Visningsdetaljer:  Tisdagen den 24/9 klockan 18.00 Salong 4, Bio Victoria, Södermalm Helt gratis visning, 80 platser - först till kvarn! Ange hur många platser du önskar boka till: vagase@gallerihelle.com


Pedro Almodóvar är tillbaka med ännu ett mästerverk, präglat av den kombination av humor och allvar som gör honom till en av de stora filmskaparna. I sin unika glödande färgskala berättar han historien om regissören Salvador Mallo, gestaltad av Antonio Banderas som fick skådespelarpris i Cannes för sin prestation. Salvador har nått stora framgångar i livet och nu ska en av hans restaurerade filmer få nypremiär. Samtidigt plågas han av diverse krämpor, och än mer av en tomhetskänsla - vad betyder yrkesframgångar, och varför ska man underkasta sig pretentiösa intervjuer och tröttsamt smicker? I jakten på livets mening drömmer sig Salvador tillbaka till barndomen, fattig på pengar men rik på kärlek från hans viljestarka mamma.


75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page