top of page

Anne Vilsbøll

Född 1951 i Köpenhamn

Anne Vilsbøll är född 1951 i Köpenhamn. Hon är utbildad i franska och konsthistoria vid universitetet i Köpenhamn och Aix-en-Provence. Sedan 1983 har hon utvecklat en egen målningsteknik baserad på forskning och arbete i pappersverkstäder och studior över hela världen

Jag ser min abstrakta konst som en öppen portal till den gränslösa, intuitiva och pulserande inre värld i våra undermedvetna. Denna värld är alltid mångsidig, ständigt i förändring och utveckling via nya idéer och upplevelser, den kommunicerar med oss på flera olika nivåer via olika känslotillstånd. Inspirationskällan är livet själv - komplext, mångsidigt, djupt och magiskt.

Anne Vilsbøll

Litografier av Anne Vilsbøll

Verken är en del av Konstsällskapet Våga Ses konstkollektion som innehåller över 150 olika grafiska blad av över 50 konstnärer. Allt originalgrafik, numrerat och signerat av konstnären och speciellt editerat till vår konstklubb. Som medlem får du välja ett valfritt verk ur kollektionen.

Konstsällskapet Våga Se

Vi är Sveriges främsta konstklubb och arbetar för att stödja samtidskonsten och skapa en möjlighet för alla att äga och uppleva konst. Som medlem får du ta del av många fina medlemsförmåner. Bland annat får du välja ett valfritt konstverk ur vår stora konstkollektion! 

750 kr/medlemsår

bottom of page