Betalning

Redan medlem?

Är du medlem sedan tidigare behöver du aldrig förnya ditt medlemskap online. När vi startar ett medlemsår och det är dags att betala igen så får du automatiskt hem en faktura i brevlådan. Vill du dock teckna till ytterligare medlemskap går det självklart bra att göra det via vårt onlinesystem.

Teckna nytt medlemskap

Via vårt onlinesystem kan du teckna och betala ditt medlemskap direkt. Onlinebetalningar görs via den säkra tjänsten Stripe. Beställer du till frakt/inramning betalas det separat vid senare tillfälle. För företag och föreningar erbjuder vi självklart faktura!

Frakt och leverans

Oinramade grafiska blad

Oinramade grafiska blad skickas i hårda papprullar. Fraktavgiften är 100 kr och paketet skickas via Postnord.
Information om hur du betalar avgiften kommer med i paketet. Räkna med att det tar ca. 1 vecka innan du får din leverans. Behöver du få det snabbare? Meddela oss gärna så kan vi oftast lösa det!

 

Inramade grafiska blad

Inramade grafiska blad skickas i speciella hårda pappkartonger. Standardpriset för en inramning är 650 kr.
Fraktkostnaden är 150 kr för en tavla (vid frakt av flera tavlor tillkommer 50 kr per extra tavla) Paketet skickas via DHL och faktura för ram+frakt skickas från vår rammakare. Räkna med att det tar 2-4 veckor att få hem din/din tavlor.

Skulpturer

Skulpturer (för dig med dubbelt medlemskap) skickas i hårda pappkartonger. Fraktkostnaden är 150 kr och paketet skickas ia Postnord. Information om hur du betalar avgiften kommer med i paketet. Räkna med att det tar ca. 1 vecka innan du får din leverans. Behöver du få det snabbare? Meddela oss gärna så kan vi oftast lösa det!

Få nyheter och tips från oss!

Stora Gungans väg 11

122 31, Enskede - Stockholm

>> Våra öppettider

Tel: 08-661 06 84   |  vagase@gallerihelle.com

  • White Facebook Icon
  • Vit Instagram Ikon
  • Pinterest