top of page

Priser

Medlemskap

750 kr styck /medlemsår

Frakt av ej inramade grafiska blad

125 kr/paket inom Sverige. Beställer du fler verk sampackas det om möjligt.

Frakt utanför Sverige: från 150 kr/paket

Frakt av skulpturer

125 kr/paket. Beställer du fler skulpturer sampackas de om möjligt.

Inramning av grafiska blad ur vår konstkollektion
Från 700 kr styck

Frakt av inramat grafiskt blad

200 kr inom Sverige. Vid frakt av flera tavlor tillkommer 60 kr per extra tavla

Frakt utanför Sverige: från 400 kr (vid frakt av flera tavlor tillkommer 60 kr per extra tavla)

Betalning

Redan medlem?

Är du medlem sedan tidigare behöver du aldrig förnya ditt medlemskap online. När vi startar ett medlemsår och det är dags att betala igen så får du automatiskt hem en faktura i brevlådan. Vill du dock teckna till ytterligare medlemskap går det självklart bra att göra det via vårt onlinesystem.

Teckna nytt medlemskap

Via vårt onlinesystem kan du teckna och betala ditt medlemskap direkt. Onlinebetalningar görs via den säkra tjänsten Stripe. För företag och föreningar erbjuder vi självklart faktura!

Frakt och leverans

Ej inramade grafiska blad

Ej inramade grafiska blad skickas i hårda papprullar. Vi använder oss av olika fraktleverantörer beroende på din beställning och leveransadress, men vi ser alltid till att du får bästa möjliga leveransservice. Vi skickar inom 3-4 arbetsdagar.

Inramade grafiska blad

Inramade grafiska blad skickas i speciella hårda pappkartonger via DHL eller Schenker. Leveranstid ca. 2-3 veckor.

Skulpturer

Skulpturer skickas i hårda pappkartonger. Vi använder oss av olika fraktleverantörer beroende på din beställning och leveransadress, men vi ser alltid till att du får bästa möjliga leveransservice. Vi skickar inom 3-4 arbetsdagar.

Returer

Felaktig eller skadad produkt returneras utan kostnad. Om ni vill ha en återbetalning och inte byta ut produkten eller ersätta den så återbetalar vi er priset, leveranskostnaden samt kostnaden för att returnera den till oss.

Om ni ångrar köp av icke skadad eller felaktig produkt står kunden själv för returfrakten. Produkten samt förpackningen den kommer i ska returneras i nyskick. 

 

Meddela oss inom 14 dagar från leverans, via mail eller telefon, innan ni returnerar er produkt. Produkten ska vara väl inslagen så att varken varan eller förpackningen/kartongen den ligger i skadas.

Observera att det inte går att ångra ett köp av ett grafiskt blad med inramning då ramarna specialutformas efter just din beställning. 

bottom of page